Vrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de wegVrachtvervoer over de weg
Vrachtvervoer over de weg

Vrachtvervoer over de weg

Wij bieden zowel binnenlands als internationaal vrachtvervoer over de weg, van deur-tot-deur. Daarbij kan het gaan om een volledig of deels gevulde vrachtwagen. Wij maken een duidelijke inschatting van de benodigde tijd en gebruiken een trackingsysteem, zodat u uw lading kunt volgen. Of er nu behoefte is aan een geconsolideerde of directe service, onze deskundige professionals staan voor u klaar om uw goederen de weg op te sturen. Er zijn een groot aantal opties beschikbaar voor de meest concurrerende en betrouwbaarste vrachtvervoersdienst op de grond.

Voor goederenvervoerzendingen die een volledige vrachtwagen vereisen, stellen we een bestelwagen of vrachtwagen beschikbaar voor de hele transactie vanaf de deur van de verzender of het magazijn tot aan de ontvangst van de vracht op de uiteindelijke bestemming. Het gebruikte materieel hangt af van het soort lading, gewicht en afmetingen. Voor zendingen die minder dan een volledige trailer vereisen wordt de vracht geconsolideerd in onze bestelwagens en efficiënt vervoerd tot aan de deur van de ontvanger.

De tijdsinschatting en de beschikbaarheid van onze dienst verschilt per stad, afhankelijk van het soort vracht, het gewicht en volume.

Ons goederenvervoer over de weg is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten.